The Barolo map, which many of you already know in two dimensions, now in relief.

Perfect for analyzing valleys, ridges, hills, exposures, and altitude differences.

36.5″ x 27″ (91 x 67 centimeters) including the frame, yet light and easy to manage.

Shipped by courier and protected by a package of reinforced cardboard (41″ x 30″ x”3.5″ or 103 x 77 x 8 centimeters).

De nye kartene forteller om de ulike Geologiske forholdene innenfor Barolo distriktet.

MeGa di Barolo og Barbaresco representerer muligheten til å bruke geografiske navn som tilsvarer brøker, kommuner eller definerte administrative områder, som ligger innenfor produksjonsområdet for de to DOCGene. Navn for noen tid (den første etiketten indikerer Cannubi er 1752), er til stede på etikettene, men inntil 2010 til Barolo og Barbaresco til 2007 for, ble ikke innvilget en unik verdi som ville tillate, blant andre, for å unngå misbruk av deres bruk. Den første "mapper" var landmåler Lorenzo Fantini: på slutten av 800 valgte han navn på familier og lokaliteter. Siden da har mange viet seg til å "splitte" åsene i Barolo og Barbaresco. Blant de første til å forstå betydningen av MeGa var det Renato Ratti, en av de første til å vinify Barolo crus separat. De første flasker Barolo hvor MeGa ble solgt i 2014.

"> The Barolo map, which many of you already know in two dimensions, now in relief.

Perfect for analyzing valleys, ridges, hills, exposures, and altitude differences.

36.5″ x 27″ (91 x 67 centimeters) including the frame, yet light and easy to manage.

Shipped by courier and protected by a package of reinforced cardboard (41″ x 30″ x”3.5″ or 103 x 77 x 8 centimeters).

De nye kartene forteller om de ulike Geologiske forholdene innenfor Barolo distriktet.

MeGa di Barolo og Barbaresco representerer muligheten til å bruke geografiske navn som tilsvarer brøker, kommuner eller definerte administrative områder, som ligger innenfor produksjonsområdet for de to DOCGene. Navn for noen tid (den første etiketten indikerer Cannubi er 1752), er til stede på etikettene, men inntil 2010 til Barolo og Barbaresco til 2007 for, ble ikke innvilget en unik verdi som ville tillate, blant andre, for å unngå misbruk av deres bruk. Den første "mapper" var landmåler Lorenzo Fantini: på slutten av 800 valgte han navn på familier og lokaliteter. Siden da har mange viet seg til å "splitte" åsene i Barolo og Barbaresco. Blant de første til å forstå betydningen av MeGa var det Renato Ratti, en av de første til å vinify Barolo crus separat. De første flasker Barolo hvor MeGa ble solgt i 2014.

" />The Barolo map, which many of you already know in two dimensions, now in relief.

Perfect for analyzing valleys, ridges, hills, exposures, and altitude differences.

36.5″ x 27″ (91 x 67 centimeters) including the frame, yet light and easy to manage.

Shipped by courier and protected by a package of reinforced cardboard (41″ x 30″ x”3.5″ or 103 x 77 x 8 centimeters).

De nye kartene forteller om de ulike Geologiske forholdene innenfor Barolo distriktet.

MeGa di Barolo og Barbaresco representerer muligheten til å bruke geografiske navn som tilsvarer brøker, kommuner eller definerte administrative områder, som ligger innenfor produksjonsområdet for de to DOCGene. Navn for noen tid (den første etiketten indikerer Cannubi er 1752), er til stede på etikettene, men inntil 2010 til Barolo og Barbaresco til 2007 for, ble ikke innvilget en unik verdi som ville tillate, blant andre, for å unngå misbruk av deres bruk. Den første "mapper" var landmåler Lorenzo Fantini: på slutten av 800 valgte han navn på familier og lokaliteter. Siden da har mange viet seg til å "splitte" åsene i Barolo og Barbaresco. Blant de første til å forstå betydningen av MeGa var det Renato Ratti, en av de første til å vinify Barolo crus separat. De første flasker Barolo hvor MeGa ble solgt i 2014.

" />The Barolo map, which many of you already know in two dimensions, now in relief.

Perfect for analyzing valleys, ridges, hills, exposures, and altitude differences.

36.5″ x 27″ (91 x 67 centimeters) including the frame, yet light and easy to manage.

Shipped by courier and protected by a package of reinforced cardboard (41″ x 30″ x”3.5″ or 103 x 77 x 8 centimeters).

De nye kartene forteller om de ulike Geologiske forholdene innenfor Barolo distriktet.

MeGa di Barolo og Barbaresco representerer muligheten til å bruke geografiske navn som tilsvarer brøker, kommuner eller definerte administrative områder, som ligger innenfor produksjonsområdet for de to DOCGene. Navn for noen tid (den første etiketten indikerer Cannubi er 1752), er til stede på etikettene, men inntil 2010 til Barolo og Barbaresco til 2007 for, ble ikke innvilget en unik verdi som ville tillate, blant andre, for å unngå misbruk av deres bruk. Den første "mapper" var landmåler Lorenzo Fantini: på slutten av 800 valgte han navn på familier og lokaliteter. Siden da har mange viet seg til å "splitte" åsene i Barolo og Barbaresco. Blant de første til å forstå betydningen av MeGa var det Renato Ratti, en av de første til å vinify Barolo crus separat. De første flasker Barolo hvor MeGa ble solgt i 2014.

" />The Barolo map, which many of you already know in two dimensions, now in relief.

Perfect for analyzing valleys, ridges, hills, exposures, and altitude differences.

36.5″ x 27″ (91 x 67 centimeters) including the frame, yet light and easy to manage.

Shipped by courier and protected by a package of reinforced cardboard (41″ x 30″ x”3.5″ or 103 x 77 x 8 centimeters).

De nye kartene forteller om de ulike Geologiske forholdene innenfor Barolo distriktet.

MeGa di Barolo og Barbaresco representerer muligheten til å bruke geografiske navn som tilsvarer brøker, kommuner eller definerte administrative områder, som ligger innenfor produksjonsområdet for de to DOCGene. Navn for noen tid (den første etiketten indikerer Cannubi er 1752), er til stede på etikettene, men inntil 2010 til Barolo og Barbaresco til 2007 for, ble ikke innvilget en unik verdi som ville tillate, blant andre, for å unngå misbruk av deres bruk. Den første "mapper" var landmåler Lorenzo Fantini: på slutten av 800 valgte han navn på familier og lokaliteter. Siden da har mange viet seg til å "splitte" åsene i Barolo og Barbaresco. Blant de første til å forstå betydningen av MeGa var det Renato Ratti, en av de første til å vinify Barolo crus separat. De første flasker Barolo hvor MeGa ble solgt i 2014.

" />
  • Frakt*

    *Fri frakt ved kjøp over kr.1000,-

  • KUNDESERVICE

    post@vinoclub.no

    (+47)   479 76 000

  • 0 

3D Kart - Barolo Geological info

1.990,- NOK
  På lager På lager
Leveringstid er estimert til omlag 4 uker
Ant.

Del produktet på

Product related