• Frakt*

    *Fri frakt ved kjøp over kr.1000,-

  • KUNDESERVICE

    post@vinoclub.no

    (+47)   479 76 000

  • 0 

VINKJELLER

Ønsker du å lære mer om vin, og kanskje bygge deg opp din egen vinkjeller eller vinrom? Trenger du kanskje veiledning med å fylle den?

Vinfaglig leder i Vino Club, Øyvind Tveit, tilrettelegger og utarbeider vinkjelleren din akkurat som du ønsker som han har gjort for store og kjente hoteller og restauranter i Norge. Du bestemmer selv formatet, både på budsjett, bredde og innhold. Vil du ha gamle viner? Sjeldne viner, Store flasker, temabasert vinkjeller? Ingen problem, det ordner vi! 

Vi etablerer først en forståelse for hva du som kunde ønsker å opparbeide deg før vi går videre og utarbeider en liten oversikt på hvordan du ønsker vinrommet skal se ut med innhold. Når det blir godkjent starter vi arbeidet innenfor de kostnadsrammene som vi er blitt enige om.

Ta kontakt for en uforpliktende prat. 

Vårt kontaktnett for vin og vinutstyr gjør din kommende vinsamling unik for din smaksprofil. Våre kursverter er kunnskapsrike og deler gledelig sin kunnskap med deg og dine venner. 

Veiledende priser kr.800 per time inkl.mva. Ved fast oppdrag og over 10 timer tilbys det 15% rabattkundeavtale. For privatpersoner kan man også få mange gode råd ved å tegne seg opp på nyhetsbrevet med Månedens vin.